Wat is een Flexbureau?

Wat is een Flexbureau?

En waarom noemt TaskHero zichzelf een Flexbureau?

TaskHero noemt zichzelf een flexbureau. Maar wat bedoelen we daar nu eigenlijk mee en wat betekent het? Waarom noemen wij onszelf niet gewoon een uitzendbureau? Dat leggen we je graag even uit.

De term flexibiliteit

Bij TaskHero straalt het woord flexibel in alles door. Dat betekent bij ons meebewegen met wat er speelt en daarop inspelen. Dat gebeurt op het niveau van Helden, opdrachtgevers en, uiteraard, op het kantoor van TaskHero. Dat betekent dat zodra een opdrachtgever aangeeft dat er nog een extra Held nodig is voor morgen, dat de planning direct tijd neemt om deze te vinden in onze database van Helden. Aan de kant van de Helden betekent flexibel werken het volgende: Helden mogen werken wanneer zij willen in de branche die zij interessant vinden. Dit werkt als volgt: de Helden geven aan wanneer zij beschikbaar zijn om te werken en welke branches zij interessant vinden en werkervaring in op willen doen. Op basis van deze informatie stuurt het Powerteam uitnodigingen voor klussen. De Helden mogen zelf weten welke klussen zij oppakken: er is geen minimaal aantal uren waar zij aan moeten voldoen.

Bereikbaar

TaskHero is altijd bereikbaar door ten eerste het systeem taskhero.nl. Dus wil men een boeking uitzetten? Dat kan simpel door dit in het systeem te zetten met de persoonlijke inlog. Zijn er dringende vragen? Het nummer 030-2600087 rouleert tussen de planners van TaskHero. Is er dus een probleem of belangrijke vraag over dezelfde avond of volgende ochtend, dan ben je supersnel in contact met de plannerheldinnen van het powerteam.

TaskHero noemen wij geen uitzendbureau , want dat doet de naam TaskHero niet het recht toe waar het wel recht op heeft
Geen uitzendbureau

Al deze redenen zijn voor TaskHero de redenen om TaskHero niet de naam uitzendbureau te geven, want dat doet de naam TaskHero niet het recht toe waar het wel recht op heeft. TaskHero gaat dat stapje verder in flexibiliteit en aanbod.

Wil je ook ervaren hoe het is om te werken met een flexbureau in plaats van met een uitzendbureau? Onze Helden bieden graag de helpende hand. Aanmelden als opdrachtgever kan op www.taskhero.nl. Bellen mag ook altijd: dat kan naar 030-2600087. TaskHero is  flexibel: dit kan allemaal vrijblijvend.

Geplaatst in Opdrachtgevers en getagd met , , , , , .