Wat bieden wij aan?

Tijdelijk personeel

Onze poule van flexibel personeel bestaat inmiddels uit meer dan 1000 Helden. Vandaar onze slogan: “Voor elke klus een held”. Onze flexwerkers zijn flexibel inzetbaar, enthousiast, betrokken en leergierig. Onze helden variëren van scholieren vanaf vijftien jaar tor recent afgestudeerde young professionals. Voor de korte klussen kunt u bij TaskHero makkelijk tijdelijk personeel inhuren.

Ons team op kantoor voor u tijdelijke personeel bestaat uit Menno, Jildau, Manja en Emilie. Of er nou een aanvraag is voor één Held of 100 Helden, ons  team krijgt het voor elkaar! Neem gerust contact met hen op via planning@taskhero.nl of bel naar 030 260 00 87.

Retail (projectmanagement)

Het retail team heeft ervaring met projectmanagement van grote en kleine projecten. Het retail team zorgt ervoor dat uw winkels blijven draaien en nooit een dag hoeven te sluiten. Een project wordt opgepakt door ervaren en jonge winkelmedewerkers. Ook is er de mogelijkheid om de winkelmedewerker over te nemen als de samenwerking goed verloopt. TaskHero zorgt voor een enthousiast en goed opgeleide team dat klaar staat wanneer dat gewenst is.

Ons retail team bestaat uit Albert, Denise en Martine. Zij zorgen ervoor dat er een enthousiast en trouw team klaar staat wanneer dat gewenst is! Neem gerust contact op met retail@taskhero.nl of bel naar 020 225 23 69.

Werving & Selectie

Team Werving & Selectie staat voor u klaar om vast personeel voor uw organisatie te vinden, en nog belangrijker, voor langere tijd te binden. Wij zorgen ervoor dat er een match wordt gemaakt tussen de vraag die u heeft en de kandidaten die wij persoonlijk kennen. De afgelopen jaren hebben wij een groot bestand opgebouwd aan mbo-, hbo- en wo geschoold personeel. Zij hebben verschillende opleidingsachtergronden in diverse vakgebieden en branches, waardoor wij uw vraagstuk met beide handen aanpakken om de juiste kandidaat te vinden. Meer weten of heeft u een vacature waarbij wij van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op via werving@taskhero.nl of bel naar 030 260 00 87 en vraag naar Kim. Hopelijk tot snel!

IT Recruitment & Traineeships

Vanaf heden biedt TaskHero ook IT recruitment en IT traineeships aan. TaskHero beschikt over een breed netwerk van starters en young professionals waaruit wij de perfecte match kunnen maken.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op met Kim via ict@taskhero.nl of bel naar 030 260 00 87.