10-jarig jubileum TaskHero

Van 0 tot 10 met TaskHero

Van 0 tot 10 met TaskHero

Alweer 10 jaar geleden, op 11 november 2009, kwam Tessa Rijn op het idee om een flexbureau op te starten. Tessa merkte dat veel scholieren en studenten om haar heen, moeite hadden met het vinden van een werkplek. Ze zag dat scholieren en studenten nog niet genoeg ervaring hadden in het bedrijfsleven, om goed in te kunnen schatten wat ze wel en niet leuk vonden én ze hadden geen idee wat voor bijdrage ze aan een bedrijf konden leveren. Daar moest verandering in komen en Tessa had een briljante ingeving hoe dit probleem getackeld zou kunnen worden. TaskHero geeft scholieren en studenten de kans om ervaring op te doen in verschillende branches, om zo extra kwaliteiten en skills te ontwikkelen, nog voordat ze afgestudeerd zijn.

Groeien, groeien en blijven groeien

Inmiddels zijn we tien jaar verder en blijkt het geboren bedrijf een gat in de markt te zijn! De kantoorklussen zijn uitgebreid met onder andere klussen in de horeca en op evenementen. TaskHero is met trots uitgegroeid tot een allround flexorganisatie en biedt aan iedereen, van elke leeftijds- en beroepsgroep de kans om te groeien. Inmiddels telt TaskHero vier volledige afdelingen die opereren door heel Nederland: Flexkrachten, Werving & Selectie, Retail Projecten en IT Traineeships. TaskHero blijft elke dag groeien en werkt nu samen met zo’n 450 toporganisaties in Nederland. Daarnaast telt TaskHero ongeveer 1000 actieve helden, zoals de scholieren en studenten hier worden genoemd. De missie luidt nog altijd: helden en opdrachtgevers laten groeien door te doen! Of zoals Tessa altijd zegt: “Gaat niet, bestaat niet”.

Flexibiliteit als superkracht

Flexibiliteit is door de jaren heen het uitgangspunt van TaskHero geweest. Door het flexibele aanbod van klussen komen de helden in aanmerking met verschillende branches, waardoor ze er snel achter komen wat wel en niet bij ze past. Daarnaast werken ze aan een sterk en gevarieerd CV en groei op persoonlijk gebied. Niet alleen biedt TaskHero flexibiliteit aan de helden, maar ook aan de bedrijven. Geen klus is te groot of komt te snel. De flexibiliteit van TaskHero zorgt ervoor dat de opdrachtgevers kunnen worden voorzien van personeel wanneer zij dit nodig hebben. Met man en macht wordt er op kantoor door de helden van TaskHero gewerkt om de personele vraagstukken zo snel en goed mogelijk te beantwoorden, want bij TaskHero geldt: “voor elke klus een held en voor elke held een klus”.

Jong geleerd, jong gedaan

Op 21-jarige leeftijd is Tessa als jonge, energieke, gedreven en uitermate praktische ondernemer begonnen met haar eigen onderneming. Ze heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld als één van de meest succesvolle vrouwelijke ondernemers van Nederland. Haar harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen. Zo is Tessa genomineerd voor de EY Nederland Emerging Entrepreneur 2019, de meest prestigieuze ondernemersprijs! Daarnaast heeft Tessa met TaskHero in de Sprout challenger50 lijst gestaan, the nextwomen100, Sprout 25 onder 25 en TaskHero valt al 3 jaar in de prijzen bij de FD Gazelle voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Prestaties om trots op te zijn!

Met het succes van TaskHero groeien ook onze helden. Met de ervaring die de verschillende klussen van TaskHero biedt, hebben zij zich ontwikkeld in het vakgebied dat zij leuk vinden. Zo zijn we trots op onze oud held Bart Maessen die zich heeft ontpopt tot Youtuber en zijn eigen band heeft opgericht. Maar ook op onze oud heldinnen die een eigen bedrijf in gepersonaliseerde sieraden zijn gestart. Door het gewoon te doen! We zijn trots om te zien hoe we hebben kunnen bijdragen aan deze successen van verschillende oud helden en zijn gemotiveerd om samen met onze (nieuwe) helden door te blijven groeien.

Dat moet gevierd worden!

TaskHero heeft in de afgelopen 10 jaar een ongelooflijke, mooie en snelle groei doorgemaakt en is vastberaden om deze groeicurve vast te houden in de aankomende jaren. TaskHero onderscheidt zich met zijn charme van andere uitzendbureaus in de markt en heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen als allround flexorganisatie.

We zijn natuurlijk ontzettend trots op de groei die we de afgelopen 10 jaar als TaskHero hebben doorgemaakt en dat willen we vieren met jullie! Aankomend jaar zal dan ook in het teken staan van ons 10-jarig jubileum! Dit vieren we door gedurende het hele jaar onze helden en bedrijven te verrassen met leuke en aantrekkelijke acties. We trappen af met een korting van 10% voor bedrijven op alle klussen die de aankomende 10 dagen worden vastgelegd (11 november t/m 20 november).* De korting is geldig op alle opdrachten die in deze periode worden vastgelegd, ook wanneer de opdrachten plaatsvinden buiten de aangegeven 10 dagen. Snel boeken dus!

*Deze actie geldt niet voor een al lopende boeking of prijsafspraken. Deze actie geldt niet voor fixed price Retailprojecten. Algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Vier het 10-jarig bestaan van TaskHero met ons mee!
Geplaatst in Opdrachtgevers.