Hoe gaat TaskHero te werk

Flexibel, vast of tijdelijk personeel inhuren

TaskHero begon in 2009 als een bureau voor scholieren en studenten, ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een allround flex organisatie die organisaties helpen groeien van MKB tot Corporate. Ook ons Helden bestand is meegegroeid, we werken nu voor 450 organisaties en met meer dan 1000 actieve helden. Flexibel, tijdelijk of vast personeel in huren? Bij TaskHero ben je aan het goede adres.

Wat kan TaskHero voor je betekenen

TaskHero maakt het makkelijk om flexibel personeel in te huren. Hierom is TaskHero ideaal voor het ambitieuze MKB-bedrijf. Denk aan plotselinge groei, een groot nieuw project, het veilig uitproberen van een nieuwe afdeling of voor extra handjes. TaskHero gaat op zoek naar een specifiek persoon die volledig gericht is op de functie waar naar gevraagd wordt. Bevalt deze persoon niet? Dan blijft ons enthousiaste en persoonsgerichte team net zo hard doorzoeken tot er wel een perfecte match is! Daarnaast neemt ons team het volledige Werving & Selectie proces en ook de salarisadministratie uit handen.

TaskHero maakt het makkelijk om tijdelijk en flexibel personeel in te huren. Hierom is TaskHero ideaal voor het ambitieuze mkb-bedrijf

TaskHero heeft vier verschillende afdelingen. Wij zijn niet alleen inzetbaar voor de losse klussen, maar zijn uitgegroeid tot een allround flex organisatie.

Via onze afdeling Werving & Selectie zetten wij nu ook young professionals weg, via onze retail afdeling pakken we volledige retail projecten op en onze laatste aanwinst is onze IT recruitment en traineeships afdeling. Meer informatie over de verschillende afdelingen en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Hoe huur ik personeel in bij TaskHero

Ons online platform TaskHero.nl maakt het makkelijk om flexibel personeel in te huren. U kiest op de gewenste data uw eigen personeel en na akkoord wordt er een opdracht aangemaakt. U heeft direct inzicht in wie er komt werken en wat de kosten zijn. Heeft u een grotere uitdaging liggen of bent u op zoek naar specifieke uitzendkrachten? Neem dan gerust contact op met ons kantoor!